Рідні екснардепа не мають підтвердження, що він загинув на фронті

Тіла ніхто не бачив

У понеділок, 17 квітня під час бойових дій на фронті міг загинути колишній депутат Верховної Ради Олег Барна. Про це 18 квітня повідомив речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

Загибель Барни також підтвердила його колишня колега по фракції «Європейської Солідарності» в Раді Ірина Геращенко. Але лідер партії Петро Порошенко повідомив, що, за даними рідних, «бригада наразі загибель Олега не підтверджує, а тіла ніхто не бачив».

«Олег загинув на Донбасі. Він служив в піхоті. Не елітних військах, а в найважчих і найважливіших», - написала Ірина Геращенко у ФБ.

«Майданівець, добровольцем пішов на фронт в 2014, потім »перерва« у ВР, де він відчайдушно відстоював правду, як він її розумів. Альтруїст, він був велика дитина, дуже щирий в своїй любові і ненависті. Дуже любив батьків, дружину, дітей, брата, друзів. І Україну! Понад усе», - додала Геращенко.

Барна служив сержантом у 68 окремій Єгерській бригаді ім. Олекси Довбуша. Його молодший брат Степан, який раніше був керівником Тернопільщини, також зараз воює в лавах ЗСУ.

«З неділі на понеділок Олег вітав нас з Мариною із Великоднем. Степан каже, що бригада наразі загибель Олега не підтверджує, і тіла ніхто не бачив. Тож давайте чекати і вірити в краще, в те, що Олег живий. Боже, поможи!» - написав у фейсбук Петро Порошенко.

Він висловив сподівання, що інформація про загибель виявиться неправдивою, а Барну знайдуть серед поранених.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт