Рішення про дистанційне навчання учнів початкових класів львівських шкіл прийматимуть директори

Сьогодні, 24 січня, в онлайн-режимі відбулося засідання міського штабу з протидії поширення коронавірусу, на якому прийняли низку рішень.

Фото: ілюстративне

Сьогодні, 24 січня, в онлайн-режимі відбулося засідання міського штабу з протидії поширення коронавірусу, на якому прийняли низку рекомендаційних рішень. Одне з них стосувалось шкіл та навчання учнів 1–4 класів, повідомляє пресслужба ЛМР. 

«Ми щодня моніторимо ситуацію з поширенням коронавірусу, сьогодні переглянули оновлені дані. Станом на зараз близько 10 % працівників житлово-комунальної сфери перебувають в стані хвороби. Йдеться про водіїв громадського транспорту, двірників тощо. Також спостерігається зростання захворюваності серед працівників культури. Дуже велика кількість хворих дітей: станом на сьогодні, близько 12 тисяч учнів 1-4 класів відсутні в школі",про це повідомила Наталія Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради, членкиня штабу з протидії поширення коронавірусу.

Директорам шкіл запропонували самостійно приймати рішення про перехід на дистанційну форму освіти. 

«Відтак ми рекомендуємо керівникам закладів освіти самостійно приймати рішення про перехід на дистанційне навчання учнів молодших класів (учні 5–11 класів відсьогодні вже навчаються дистанційно), виходячи з аналізу ситуації, що є актуальною в кожній окремій школі»,наголосила Наталія Алєксєєва.

Нагадаємо, від сьогоднішнього дня учні 5–10 класів Львова навчаються дистанційно. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також