Рівненські поліцейські шукають рецидивіста, який напав на дівчину

d2beee9e-5e54-41a3-b34f-ca37b57a4f8a
d2beee9e-5e54-41a3-b34f-ca37b57a4f8a

Учора, другого жовтня, близько 23:30 години, на вулиці Соборна, 26-річний мешканець Рівного скоїв напад на 24-річну місцеву мешканку, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Дівчина поверталася додому вулицею Соборна та розмовляла по телефону. У цей момент ззаду її схопив за шию зловмисник і почав душити. Потерпіла втратила свідомість.



Коли отямилася за зупинкою громадського транспорту, над собою побачила чоловіка. Вона впізнала його, адже це був її сусід. 26-річний мешканець обласного центру знову почав душити свою жертву.

Дівчині вдалося опанувати себе: вона зуміла відволікти розмовою чоловіка та зателефонувала до подруги, а та —до поліції. За хвилину прибув екіпаж патрульної поліції.

Зауваживши проблискові маячки, 26-річний зловмисник утік. 

Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення місця перебування нападника.

Відомо, що 26-річний рівнянин раніше притягувався до кримінальної відповідності за умисне вбивство та зґвалтування.

За фактом замаху на умисне вбивство, поєднаного із зґвалтуванням або сексуальним насильство0, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці звертаються до громадян проявити уважність, а жінкам — обережність. У разі виявлення підозрілого чоловіка, чи якщо ви стали свідком вищевказаної події, одразу повідомляйте до поліції.

varta1.com.ua: Новини