Робота Реброва в збірній України залишається під великим питанням

1628759537-7155
1628759537-7155

Сергій Ребров, якого називають головним кандидатом на пост головного тренера збірної України, знаходиться в розташуванні «Аль-Айна» в ОАЕ. Він готує команду до нового сезону. 11 серпня команда почала збір у Дубаї.

Як інформує «Варта1», з посиланням на УНІАН, клубна прес-служба «Аль-Айна» опублікувала фото з тренувальних занять команди, а також клубного заходу. На них можна побачити Реброва.

Сергій Ребров 11 серпня вступив у фінальну фазу перемовин з керівництвом еміратського клубу «Аль-Айн» щодо розірвання контракту. Про це повідомив телеведучий каналів «Футбол» Ігор Бурбас у своєму «Twitter».

Виконком УАФ, де оголосять ім’я нового тренера збірної України, був запланований на 12 серпня, але засідання перенесли на 17 серпня. Це зробили для того, щоб Ребров встиг розірвати контракт з клубом з ОАЕ.

Спочатку головним кандидатом на пост тренера збірної називався Мирон Маркевич, але потім фахівець повідомив, що йому «навіть не пропонували цю посаду». При цьому Маркевич підкреслив, що новим тренером збірної стане Сергій Ребров, який цього літа підписав контракт з клубом «Аль-Айн» з ОАЕ.

В УАФ обіцяли назвати нового наставника команди 9 серпня, але все ще не зробили це.

[gallery columns=«2» link=«file» ids=«300192,300193»]

varta1.com.ua: Новини