Родичі не відвідують хлопчика з Волині, батьки якого отруїлися невідомою речовиною

original-c238353180b8d78a3f19ee7dafb69ca4
original-c238353180b8d78a3f19ee7dafb69ca4

Вчора, 12 листопада, дитину перевели з реанімаційного відділення у педіатричне, про це пише «Вісник».

Нагадаємо, у селі Яромель, Ківерцівського району, що на Волині подружжя отруїлося невідомою речовиною. Невдовзі 45-річний чоловік помер у лікарні, а за життя його дружини боряться медики  у Луцькій міській клінічній лікарні.



Непритомних чоловіка та дружину односельці знайшли 11 листопада, у будинку на території ферми, де вони жили і працювали, а коло них лежав їхній 8–місячний малюк.

Усіх трьох забрали у лікарню.

На щастя у дитини отруєння не виявили. Яку рідину випило подружжя, достеменно невідомо.

Коли постраждалих знайшли, у хаті на столі було чимало страв, зокрема і консервовані гриби.

Зі слів матері потерпілої Галини Хоніної, подружжя ходило по гриби, у лісі знайшли якесь вино, спробували, а то, виявилася, отрута.

Як розповіла сьогодні, 13 листопада, завідувачка педіатричного відділення № 3 з центром дитячої онко-гематології ВОДТМО Яна Рижко, стан дитини — середньої важкості.  Родичі до дитини жодного разу не навідувалися.

Учора малюка  перевели з реанімаційного відділення.

«У дитини немає ознак інтоксикації, однак діагностували залізодефіцитну анемію. Хлопчик поводить себе нормально, звісно, плаче і хоче на ручки. Дитина лежала біля п’яних матері й батька на холодній підлозі, тож дуже змерзла. Через це в нього зараз підвищена температура. І оскільки у нього знижений гемоглобін, то швидше за все ця дитина добре не харчувалася. На свій вік, а йому вже 8 місяців, він розвинений повноцінно. Оскільки за весь час ніхто з рідних не прийшов, його доглядає медперсонал і мами, які лежать з іншими дітками. Ліками він забезпечений. Підгузки, одяг і суміші поприносили люди. Що на майбутнє буде з дитиною, вирішуватимуть соціальні служби, оскільки сім’я там неблагополучна», — розповідає лікарка.

varta1.com.ua: Новини