росіянка обурилася, що в неї російські солдати вкрали квадроцикл та тушонку (ВІДЕО)

В хату залізли

У прикордонному селі Петрівка Білгородської області РФ місцева жителька виявила на позиціях російських військових свої особисті речі. Про це пишуть росЗМІ.

На записі чутно її сварку на адресу чоловіків у військовій формі, що повертаються до неї спинами й ховаються в кущі, а також видно квадроцикл. Жителька Петрівки каже, що цю техніку разом з ящиками тушкованки у неї було викрадено.

Жінка вимагає негайно повернути їй вкрадене й погрожує "зателефонувати "Русалці".

"Давайте назад несіть! Ви чого, блін, взагалі? Ми, с*ка, допомагаємо вам з перших днів. Ви що робите, га? Ондо, квадрик вигнали, все повигрібали на х*р. У вас що, тушонки нема, голодуєте, чи що? Безсовісні. І в хату залізли, прикинь? У хаті ще повитягували", - сказала жителька Петрівки.



"Мародерам з "другої армії світу" абсолютно байдуже, чиї будинки обставляти та чиє майно розкрадати. Вчора вони робили це у Бучі, а вже сьогодні у Білгороді. Місцеві жителі обурюються: вони їм "допомагали з перших днів війни", а тепер російські солдати "звільняють" їх від квадроциклів та жеруть крадену тушонку. Гойда, ось це справді по-русскі!", - прокоментував відео  військовий оглядач Юрій Бутусов.

    varta1.com.ua: Новини

    Коментарі