Росія масовано обстріляла українські міста

Є «прильоти» у різних областях

Сьогодні, 4 серпня, вночі, росіяни вкотре масовано обстріляли українські міста. Про це повідомили керівники областей.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що, близько четвертої ранку, у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста.

Є пошкодження житлових будинків та пожежа.

За даними міського голови Харкова Ігоря Терехва була неспокійна ніч у місті Харкові. «Прильоти» до Немишлянського району міста, в адміністративну будівлю. Без потерпілих та без пожежі.

Також, сьогодні, близько 3:30 год. ранку, під час повітряної тривоги, ворог вдарив по околицях одного з районів міста Запоріжжя. Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв. Зафіксовано два «прильоти». Руйнувань зазнала багатоповерхівка та декілька приватних будинків.

Серед людей жертв немає. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що у Криворізькому районі ворог накрив «Ураганами» Карпівську та Широківську громади. У Широкому є руйнування житла. Поранена 44-річна жінка. 

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив про два «Гради», які обстріляли місто з різних локацій протилежного берегу. Загалом було випущено 60 реактивних боєприпасів по мирному нічному Нікополю

Загиблих та постраждалих немає. Пошкоджено близько п’ятидесяти житлових будинків, приватні будівлі, лінії електро- та газопостачання, сонячні панелі, техніка підприємств.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також