Росія транслює «божевільне» пропагандистське відео для мешканців Донбасу (ВІДЕО)

Мережу шокувало відео, яким окупанти «зомбують» населення Донбасу

ФОТО: скріншот з відео

Новий місцевий телеканал російських окупантів «Маріуполь 24» транслює просто «божевільне» та брехливе пропагандистське відео для мешканців тимчасово окупованих територій України.

У ролику вже традиційно для пропаганди стверджується про начебто «нацизм» в Україні, від якого державу треба «вилікувати».

Відповідним записом у Мережі поділився радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Ми всі бачимо те лайно, яким пропаганда годує через соцмережі. Але це ще не дно. Дивіться. Запис з телевізору в Маріуполі. Це транслює місцевий новий канал окупантів «Маріуполь 24»», — йдеться в дописі посадовця.

Андрющенко назвав це відео «прямою декларацією на винищення всіх нас». 

Так, у ролику показана божевільня та її пацієнтка, якій лікар намагається зробити ін’єкцію. І, ось, що каже голос за кадром: «Не чини спротиву. Допоможи вилікувати Україну. Чинити спротив росії — все одно, що чинити спротив лікарю, який намагається врятувати тобі життя. І ось чому ціль «спецоперації» збройних сил росії в Україні — це денацифікація».

На відео також заявляють про «зерна нацизму», які начебто «проросли в Україні» ще на початку 90-их років. Також там збрехали про начебто знищення тисяч людей на Донбасі «українськими нацистами», а армія РФ «війну закінчує, а не починає». 

Президента України Володимира Зеленського у ролику називають «наркманом» та діляться вигадками, що на нього нібито «чекає новий «Нюрнберг»».  

Нагадаємо, експерт розповів, коли путін нібито хоче завершити війну.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк