Росія вночі атакувала Львівщину та інші регіони: скільки цілей знищила ППО

До відбиття повітряного нападу противника було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби

ФОТО: ілюстративне

Сьогодні вночі окупанти знову влаштували атаку по Україні. ППО збила всі ворожі безпілотники. Про це повідомили у Повітряних силах України.

Так, окупанти атакували Харківщину балістичною ракетою «Іскандер-М», а також застосували 29 ударних БпЛА типу »Shahed-131/136« із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ – рф

« У результаті протиповітряного бою усі 29 «Шахедів» збито у Одеській, Миколаївській, Полтавській та Львівській областях», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: раніше президент України Володимир Зеленський повідомив, що рф планує атакувати газову інфраструктуру на заході України

До відбиття повітряного нападу противника було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

Крім того, очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що під час нічних тривог на Львівщину залетіли три ворожі безпілотники типу «шахед». Їх знищили силами та засобами протиповітряної оборони нашої області.

«Жертв чи постраждалих у Львівській області нема. Обʼєкти критичної та цивільної інфраструктури не постраждали. Системи життєзабезпечення працюють у штатному режимі.», - наголосив він.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також