Росіяни готуються до «подарунків» Україні до Дня Незалежності

Будьте обережні!

Російські окупанти готують «подарунок» Україні до Дня Незалежності. Про це повідомив Олександр Коваленко, військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”.

Для окупантів 24 серпня це подвійний біль. Перше — це сама незалежність України, а друге — це 6 місяців героїчної боротьби українського народу проти ворога, що перевищує кількісно і технічно.

Окупанти можуть на 24 серпня організувати масштабний обстріл території України ракетним озброєнням. І ті переміщення, які відзначаються територією росії, вказують саме на це.

На початок серпня на аеродромі 929-го Державного льотно-випробувального центру Міністерства оборони імені В. П. Чкалова, який знаходиться на авіабазі, саме Ахтубінськ в ПВО було сконцентровано не менше 30 ракет Х-47 «Кинжал».

На аеродромі Бельбек (ВІТ Крим) було перекинуто 4 винищувачі МіГ-31 з аеродрому Кущівського Краснодарського краю. Саме МіГ-31 на сьогоднішній день є носіями гіперзвукових Х-47М «Кинжал».

Цього тижня з Улан-Уде було зафіксовано вихід ешелонів із боєприпасами у складі 28 вагонів, з ракетами для ЗРК С-300 у кількості 32 ЗУР. До кордону з Україною ешелон прибуде до 23 серпня.

До 24 серпня окупанти можуть задіяти комбіновані засоби ураження, щоб, як і властиво терористам, затьмарити День Незалежності України.

Нагадаємо, росіяни змусили українських військових співати пісню гурту «Любе».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також