Росіяни масовано обстріляли українські міста

Тривога ще триває

Сьогодні, 29 липня, близько 10 години ранку, одному з районів Миколаєва зафіксовано прильоти касетних снарядів. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

«Є постраждалі. На місце вже виїхали швидкі», — написав Сєнкевич.

О 10:18 год. пролунав відбій тривоги в Миколаївській області.

Як повідоми голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, на даний момент відомо про 7 поранених та 4 загиблих.

Близько 4 ранку ворог завдав ракетних ударів по центральній частині Харкова. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Пошкоджено двоповерховий будинок та приміщення навчального закладу. Ворог вдарив по ще одній пам’ятці архітектури.

Медики надали допомогу 71-річному перехожому, який був поряд.

Сьогодні зранку зафіксовано 2 обстріли прикордоння у Новгород-Сіверському районі, Чернігівської області, зі застосуванням артилерії, «Градів» та мінометів. Без жертв.

Над Кіровоградщиною було збито ворожі ракети. Зранку над селом Миронівка Світловодської громади спрацювало ППО та збило крилату ракету. Вона розлетілася уламками по селищу. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

У Дніпропетровській області росіяни обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. По Нікополю ударили «Градами». Пошкоджені 6 приватних будинків, гаражі та господарчі споруди. Зачепило електромережу. Кілька тисяч людей залишились без світла. Працюють електрики. Попередньо, ніхто не постраждав. 

Нагадаємо, в Україні існує загроза ракетних ударів.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт