Росіяни скаржаться на вибухи і пожежі у Бєлгороді (ВІДЕО)

Громадянам рф повідомляють про руйнування і постраждалих внаслідок обстрілу ракетами

Місто Бєлгород Фото: телеграм-канал Жесть Белгорода

Агенство «Риа новости» у «Telegram» повідомляє, що слідчий комітет порушив кримінальну справу «про заборонені методи війни за фактом обстрілу українськими військовими 29 березня території Білгородської області ракетами «Точка-У» з касетними елементами, що вражають».

За повідомленням агентства «Риа новости», «за даними слідства, 8 росіян отримали поранення і були госпіталізовані, здоров’ю всіх їх було завдано тяжкої шкоди. Крім того, пошкоджено 21 одиницю техніки, внаслідок пожежі та вибухів зруйновано склад у місці тимчасової дислокації військової частини».

Як повідомляє «Telegram»-канал «Жесть Белгорода», 29 березня 2022 року, близько 20 години, українські військовослужбовці, застосувавши тактичний ракетний комплекс «Точка-У», зробили з території Харківської області не менше трьох пусків ракет, споряджених касетними вражаючими елементами, використання яких заборонено міжнародними конвенціями!

Як повідомляється у «Telegram»-каналі «Жесть Белгорода», невідомі залишають власникам автомобілів, на яких є літера «Z» записки з погрозами.

«Зітри «Z», інакше залишишся без коліс. Ось таке повідомлення отримав водій «Ниви» на вул. Макаренко», — зазначається у коментарі до фото.  

Як повідомляло «Радіо Свобода», влада Бєлгородської області раніше вже намагалася звинувати ЗСУ в обстрілі. 

Пізно ввечері 29 березня в Бєлгородській області Росії неподалік обласного центру, сталися вибухи. Очільник області заявляв, що це сталося через пожежу на складі боєприпасів, а державне агентство «ТАСС» писало, що це був «обстріл із боку України». Пізніше влада РФ назвала офіційною причиною вибухів нехтування правилами безпеки.

"Telegram"-канал "Жесть Белгорода"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також