Росіяни у телефонних розмовах скаржаться на величезні втрати

Ті, хто вижили масово пишуть рапорти на звільнення

Окупанти скаржаться на великі втрати російської окупаційної армії. Про це стало відомо з чергової перехопленої розмови, опублікованої радником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком.

Ті, хто вижили масово пишуть рапорти на звільнення. Серед ліквідованих ЗСУ окупантів — командувачі двох російських окупаційних армій.

Російський загарбник розмовляє з жінкою, можливо, своєю дружиною. У ході розмови співрозмовниця розповідає відрізаному від новин та зв’язку окупанту про те, що відбувається насправді з «непереможною армією» РФ.

«Потрібно всю дивізію, якщо міняти, то всю дивізію. Щоб інша армія заступала. Але там зараз проблема, у 41-ій армії 200-й командувач і всі заступники його «200-і». 29-а армія — теж командувач «200-й». Їх сильно «покоцали»», — каже росіянка.

Вона згадує про великі втрати окупантів під Маріуполем. А також розповідає про масові звільнення у підрозділах Росгвардії з Курська, які вже побували у «відрядженні» в Україні.

«Із Росгвардії 230 рапортів написали на звільнення. Вони далі заходити не збираються. Вони з Курська заходили. І їх піздец як роз’їхали там. Вони йшли — без розвідки, без броні. Вони відсунулися назад у Курськ. Там когось «200-м» відправили, когось «300-м» відправили. 78 людей у ​​шпиталь привезли, сюди поклали, — каже росіянка.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також