Росіяни вивозять з білорусі документацію та награбоване в українців

Для цього використали спеціальний вагон потяга

Збройні сили РФ вивозять із Білорусі документацію, засоби зберігання інформації та матеріальні цінності, захоплені на території України у перші тижні війни. Про це повідомляє Телеграм канал «belzhd_live».

На даний момент вивезення здійснюється залізницею з використанням інфраструктури Білоруської залізниці.

Наприклад, у ніч 21 квітня 2022 року пасажирський потяг № 80 сполученням Калінінград Пасс. Південний–Санкт-Петербург-Головн. прибув у районі 04:00–04:13 год на станцію Мінськ-Пасажирський, хоча його стандартний маршрут по території Республіки Білорусь пролягає через Сморгонь–Молодечно–Крулівщина–Полоцьк–Шуміліно–Вітебськ і до Мінська цей поїзд ніколи не заїжджає.

При прибутті даного поїзда на ст. Мінськ-Пасажирський, територію самої станції та поїзд оточили невідомі люди, при цьому посадка та висадка пасажирів не проводилося.

До поїзда № 80 було причеплено поштово-багажний вагон, працівниками вагонного господарства було пройдено ТО та скорочене опробування автогальм.

Поїзд вирушив далі за маршрутом Мінськ-Пасажирський–Борисов–Орша-Центральна–Вітебськ–Полоцьк і далі за маршрутом на Невель.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також