Росіяни застосовують нову підлу тактику під час штурму: ведуть перед собою полонених у бік українських позицій (ВІДЕО)

Українські військові кажуть, що таким чином противник намагається примусити їх не відкривати вогонь

скриншот відео

Російські окупанти вдалися до нової підлої тактики. Загарбники почали ходити на штурми із полоненими бійцями ЗСУ, яких під дулом автомата ведуть перед собою.

Як повідомляє Радіо Свобода, американський Інститут вивчення війни (ISW), спираючись на геодані, опубліковані 11 грудня, стверджує, що російські війська відтіснили українські сили з деяких позицій поблизу Кринок на лівому березі Херсонщини.

Також аналітики Інституту, посилаючись на російські джерела, кажуть, нібито російські та українські підрозділи ведуть бойові дії у Кринках і що українські сили безуспішно намагалися закріпитись у лісі поблизу населеного пункту.

Водночас противник не залишає спроб оточити Авдіївку, повідомив у ранковому зведенні український Генштаб. А DeepState каже, що лише за останні три доби РФ атакувала у 16 місцях навколо Авдіївки.

Кореспонденти Радіо Свобода отримали ексклюзивні кадри з безпілотника від ЗСУ з-під Роботиного на Запоріжжі: на них видно, як солдати РФ ведуть перед собою полонених у бік українських позицій.

Читайте також: під час нічної ракетної атаки по Києву постраждали 53 людини.

«Радіо Свобода верифікувало це відео: ми знаємо, що події відбуваються саме на цій ділянці фронту. Українські військові кажуть, що таким чином противник під час штурмових дій намагається примусити їх не відкривати вогонь», зазначається у повідомленні Радіо Свобода.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий