Росіяни змінюють тактику бомбардування — ЗСУ

У штабі Сухопутних військ ЗСУ поділилися подробицями про дії і плани окупантів

Фото: Портал Мілітарний

У Сухопутних військах ЗСУ спростували чутки про те, що у росіян поступово закінчуються ракети. За словами начальника штабу Олександра Грузевича, інтенсивність обстрілів не знизилася, проте окупанти змінюють тактику.

Чутки про те, що у Росії закінчуються ракети для ведення бойових дій проти України не відповідають дійсності. Про це інформує портал «Мілітарний» з посиланням на начальника штабу Сухопутних військ ЗСУ Олександра Грузевича.

За його словами, інтенсивність обстрілів з боку росіян не зменшується.

Він зазначив, що противник змінив тактику. Росіяни намагаються відслідковувати українські засоби протиповітряної оборони, авіацію та артилерію. Бо саме вони наносять росіянам найбільших втрат і вони бояться цих сил.

“Я сміливо вже можу заявити — він цього боїться. Тільки за сьогоднішню ніч знищено три танки, з десяток бойових машин. Майже півсотні підтверджених російських загарбників уже знищено“, — розповів Грузевич.

Грузевич спрогнозував, що росіяни будуть стягувати сили для атаки Києва. Зокрема, додаткові сили мобілізують в Дагестані.

Станом на 24 березня 2022 Росія випустила по Україні понад 1200 ракет, за оцінкою Пентагону.

Рашисти застосовують проти України балістичні ракети “Іскандер-М” та “Точка-У”, крилаті ракети наземного базування “Іскандер-К”, морського — “Калібр”, повітряного — Х-55, Х-555 та Х-101, гіперзвукові ракетні комплекси повітряного базування “Кинджал”, а також ракетні берегові комплекси “Бастіон”.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також