Росіяни повідомили про стан захоплених у полон українських військових

Російська сторона стверджує, що постраждалі у Керченській протоці українські військові знаходяться у стабільному стані і почувають себе прекрасно. Про це повідомили у медичному закладі окупованої Керчі, пише «УП»з посиланням на «ТАСС».

У медустанові стверджують, що моряки отримали «легкі поранення» і відчувають себе нормально.

«Стабільний стан у них, все нормально, не погіршується. Себе відчувають прекрасно», — сказав співрозмовник російського агентства, уточнивши, що зараз у лікарні чергують слідчі.

За даними росіян, у результаті ескалації конфлікту в Азовському морі «отримали легкі поранення» троє українських військових.

Нагадаємо, 25 листопада, військово-морські сили ЗС України повідомили, що у районі Керченської протоки у Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України. У результаті, за даними ВМС, росіяни захопили три кораблі й поранили 6 українських військовослужбовців. 

Під час засідання РНБОУ, начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи. Доля моряків з кораблів ВМС ЗСУ, які були захоплені російськими службами, Україні невідома.  

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також