Російська армія атакувала західні регіони: що відомо

У кількох областях було чути вибухи

Вночі 20 вересня російські військові атакували безпілотниками Івано-Франківську область. На Прикарпатті лунали потужні вибухи. Про це повідомила керівниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Цієї ночі наша область знову зазнала ворожої  атаки. Під час повітряної тривоги на Прикарпатті працювали сили ППО", - повідомила чиновниця. 

За словами Онищук, минулося без травмованих. Чи є на Прикарпатті пошкодження чи руйнування, керівниця ОВА не повідомила.

Зауважимо, що в Івано-Франківській області тривога тривала понад дві години. Моніторингові канали інформували про потужні вибухи на Прикарпатті. 

Також за словами мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, є незначні ушкодження гаражів.

"Сьогодні вночі працювала наша ППО. Завдяки їхній роботі немає жертв, немає пошкоджень житла людей. Це ще раз засвідчує те, що ворог завдає ударів по всій території України.

Низький уклін і велика подяка захисникам", -наголосив він.

Також вночі проти 20 вересня у Рівненській області сталися вибухи. Під час повітряної тривоги, яка тривала від 03:53 до 05:32 спрацювала протиповітряна оборона. 

Про це повідомив керівник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

"Сили ППО працювали вночі на Рівненщині. Як результат - збиття повітряної ворожої цілі", - наголосив чиновник. 

За інформацією ОВА, ушкоджень інфраструктури зафіксовано не було. Також минулося без потерпілих. 

Також нагадаємо, вночі проти 20 вересня Львівську область атакували безпілотники "Шахед". Під час роботи ППО на території регіону сталися падіння уламків. Внаслідок падіння уламків БпЛА виникла пожежа в одному зі сіл області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також