Російська співачка Лоліта на День перемоги згадала про Львів

Про нинішню війну Росії в Україні промовчала

Фото: stuki-druki

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська в День перемоги згадала про рідного дідуся зі Львова, який боровся за свободу СРСР під час Другої світової війни. Проте про нинішню війну Росії в Україні зірка промовчала, пише «Оbozrevatel».

На своїй сторінці у «Facebook» виконавиця опублікувала пост, у якому згадала про дитинство в українському місті. До публікації вона додала кадри з документальної стрічки про перший Парад Перемоги над фашизмом.

«Діду, ти щоразу цього дня витирав з лиця так, щоб ніхто не бачив сльози. Але я, років п’яти, трималася за твою руку і завжди це помічала.. Ти назавжди у Львові. І мої спогади, пов’язані з парадами перемоги, теж з цього міста, бо це — був ритуал! З дідом на парад! Тільки у мене відчуття свята, а в тебе, і я тільки зараз розумію, болю...», — написала Мілявська.

Також вона додала, що наразі залишилося дуже мало ветеранів. За словами артистки, ще є діти війни, як її мама.

«Вони генетично здригаються при цих словах, хоч пам’ятають вже чітко повоєнні роки», — відзначила виконавиця і жодного слова не приділила війні в Росії в Україні.

Лоліта Мілявська народилася 14 листопада 1963 року в Мукачево, Закарпатської області України. Із 1987 року проживає в Москві.

Лоліта не засуджувала російської агресії проти України. Співачка повідомляла, що евакуювати доньку та матір із Києва їй допомогли українці. Але в тому ж пості вона висловила жаль, що ціни на продукти у РФ занадто зросли.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також