Російські медики проводять непотрібну кількість ампутацій кінцівок

Це сприяє деморалізації росії

Російські сили не мають достатньо підготовлених передових підрозділів із медичними засобами, що призводить до жахливої ​​медичної допомоги. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Міноборони Росії не підготувало медичного обладнання та польових госпіталів для поранених військовослужбовців.

Повідомляється, що російські командири не винесли уроки з нестачі медичного обладнання під час Дебальцевської битви в 2015 році і повторюють подібні помилки.

Російські сили не забезпечують фронтових військ пов’язками високого тиску та іншими припасами, необхідними для своєчасного лікування поранень кінцівок.

Порівнюється прострочені та недостатньо підготовлені російські аптечки з високоякісними українськими поставками та стверджується, що російські сили не мають підтримки волонтерів, які могли б усунути дефіцит військової медтехніки.

Лише російська піхота мала необхідну медичну підготовку, а новобрані резервісти не в змозі надати першу допомогу.

Російські медики проводять непотрібну кількість ампутацій кінцівок через відсутність медичного обладнання Міноборони Росії.

Ці твердження узгоджуються з попередніми повідомленнями про погану медичну допомогу Росії в передових частинах, і ці умови, ймовірно, є основним фактором, що сприяє деморалізації Росії та зростаючої відмови військовослужбовців повертатися до передових частин.

Як повідомлялося раніше, російські солдати відмовляються воювати в Україні.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також