Російські ракетні удари будуть загострюватися — ISW

Росіяни будуть завдавати шкоди цивільному населенню

Вчора, 27 червня, російський ракетний удар вдарив по торговому центру в житловому районі Кременчука, Полтавської області, ймовірно, загинуло багато мирних мешканців. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

На момент удару в торговому центрі перебувало понад 1000 мирних мешканців, і чиновники все ще уточнюють кількість жертв.

Удар по Кременчуку стався після більш широкої активізації російських ракетних ударів по українській інфраструктурі та цивільним об’єктам останніми днями.

Радник МВС України Вадим Денисенко, 26 червня, заявив, що російські війська розпочали кампанію масованих і переважно невибіркових ракетних ударів по містах України, що перегукується з заявами неназваного чиновника з оборони США 27 червня про те, що російські війська дедалі активніші. спираючись на артилерійські та ракетні удари для просування дій в Україні. 

Інститут вивчення війни наголошує, оскільки російські війська продовжують спалювати свої постачання високоточної зброї, такі атаки, які завдають значної побічної шкоди цивільному населенню, будуть загострюватися.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також