Російських окупантів нагороджують відзнаками для ветеранів Другої світової війни

Медалі “за отвагу” і ордени “мужества” окупанти, мабуть, заслужили за “подвиги” під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни...

Російських окупантів до 9 травня нагороджують відзнаками ветеранів Другої світової війни. Про це повідомили у Головному управління розвідки Міноборони України.

"Напередодні 9 травня, за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави, військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями “Жукова”, “Суворова”, “за отвагу” та орденами “мужества”, — повідомили у ГУР МОУ.

У розвідці відзначають, що згідно з указом про “медаль Жукова”, нагорода призначена для вручення ветеранам “великої вітчизняної війни, органів НКВС, збройних сил СРСР та особам які перенесли блокаду”.

«Медалі “за отвагу” і ордени “мужества” окупанти, мабуть, заслужили за “подвиги” під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців», — зазначили у ГУР.

Також у ГУР оприлюднили список воєнних злочинців та «нагороди», якими будуть нагороджуватись.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена