Російський опозиціонер розповів про ймовірні плани Путіна щодо України

Опозиціонер вважає, що антивоєнні протести в РФ нечисленні, але на захист режиму кинуто набагато більше зусиль, ніж на український фронт.

Російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко розповів, як може поступити Кремль відносно України в майбутньому. На його думку антивоєнні протести в РФ нечисленні, проте на захист режиму кинуто набагато більше зусиль, ніж на сам український фронт. Опція переговорів для Путіна неможлива, а ескалація аж до застосування ядерної зброї цілком ймовірна. Про це, в інтерв’ю "Обозревателю", заявив російський опозиціонер Ігор Яковенко.

Яковенко також нагадав, що в резерві у Путіна — ядерна зброя, яку той може застосувати.

«Іншої опції, окрім як подальшої ескалації, я не бачу. Для нього якась спроба переговорів, якогось іншого виходу з цієї війни просто неможлива. Тільки ескалація. Він буде знищувати мирне населення, українські міста до тих пір, поки не відбудеться якоїсь зупинки», — прогнозує Яковенко.

Опція переговорів, за його словами, для Путіна неможлива, так само як і для Володимира Зеленського. Все через те, що путінський майданчик пропонує неможливі речі.

Опозиціонер також переконаний, що Путін нічого не хотів би «відмотати» назад.

«Копатися в просторі між вухами цієї людини — справа досить невдячна. Тут потрібен психіатричний діагноз. А ставити його на відстані неможливо. Тут потрібні серйозні клінічні дослідження в стаціонарі тюремного типу. Я сподіваюся, що це станеться», — сказав він.

Також опозиціонер додав, що взагалі, життя для звичайних людей у Росії вже погіршилося. Звичайно, це не можна порівнювати з тими важкими випробуваннями, які припали на долю українського народу, але якісь неприємності для всіх без винятку росіян уже настали.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена