Російський танкіст здав українцям свій танк за винагороду

Це остаточно показує злам армії рф

Фото: ФБ/Victor Andrusiv

Російський солдат українським військовим танк за винагороду. По завершенню війни він отримає 10 тисяч доларів і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах.

Про це розповів радник голови МВС Віктор Андрусів.

«Русские сдаются! З технікою. Декілька днів назад я написав, що є новини, які остаточно показують злам російської армії. Зараз можу вже розповісти. Хотів вам відео показати, але спецназівці попросили цього не робити», — зазначає Андрусів.

Він описує, як це відбувалось.

«Вже декілька тижнів у Нацполії ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони ми регулярно присилаємо смс як здатись у полон і здати техніку.

Декілька днів назад нам зателефонував «Міша». Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди під’їхати. Він під’їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Сенсу воювати він не бачив. Додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати. Міша розповів, що їжі практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.

Так, що «русские сдаются». Ще й з технікою», — зазначає радник голови МВС.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий