Російського командира вбили свої ж солдати

Це відбулося через масштабні втрати

Командир російської бригади був убитий власними солдатами, що є ще одним свідченням невдоволення серед російських військ. Про це повідомляє «POLITICO».

На полковника, командира 37-ї мотострілецької бригади, наїхала бронемашина, він отримав важкі поранення обох ніг.

«Командир бригади був убитий власними військами, як ми вважаємо, внаслідок масштабу втрат, які зазнала його бригада», — сказав західний чиновник — «Ми вважаємо, що його вбили власні війська навмисно.»

Військові були обурені 50-відсотковим рівнем втрат підрозділу, перекинутого в Київську область. Один військовослужбовець за кермом бронеавтомобіля свідомо наїхав на командира. На відеозаписах показали, як його на ношах везли на лікування до сусідньої Білорусі. Пізніше повідомлялося, що він помер.

Західний чиновник також підтвердив українські повідомлення про те, що в боях загинув генерал-лейтенант, який командував 49-ю загальновійськовою армією, який став сьомим російським генералом, який загинув у бою від початку вторгнення.

Цей чиновник сказав, що Росія «усвідомлює, що не може вести свої операції на кількох напрямках одночасно», і намагається зосередити свої сили, як з точки зору матеріально-технічного забезпечення, так і вогневої потужності, на більш обмеженій кількості підходів.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також