Hосійську команду дискваліфіковано зі змагань через намальовану букву «Z» під час гри у «Dota 2»

Вибачення команді не допомогли

Російська команда «Virtus.pro», яку допустили на турнір «Dota Pro Circuit 2021/2022: Season 2» під нейтральною назвою «Outsiders» через вторгнення російської армії до України, оскандалилася на матчі проти «Mind Games».

Під час паузи у грі кіберспортсмени малювали на міні-карті і керрі «Virtus.pro» Іван «Pure» Москаленко намалював літеру Z. Це відразу ж помітив коментатор матчу Дмитро «Droog» Чумаченко, а «Pure» та інші гравці команди за декілька секунд зафарбували символ.

Москаленко намалював символ, який використовують російські військові, а отже, підтримав їхнє вторгнення в Україну.

За команду Mind Games виступають два українці — Данило «Bignum» Шеховцов та Семен «CemaTheSlayer» Кривуля.

Пізніше гравець вибачився за свій вчинок, заявивши, що його малюнок вийшов випадково.

«Всім привіт, це »Pure«. Хотілося б прокоментувати те, що сьогодні трапилося на першій карті в матчі проти »Mind Games". Справа в тому, що під час тривалої паузи ми з хлопцями спілкувалися та малювали на міні-картці.

Коли ми зрозуміли, що вийшло у мене, ми одразу почали замазувати. Мені не хотілося когось образити або якось зачепити. Це вийшло якось несвідомо. Усім миру«, — сказав »Pure" у своєму зверненні.

Організатори DPC-ліги BTS у своєму офіційному «Twitter»-акаунті повідомили, що «Outsiders» були відсторонені від участі в турнірі.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також