Розглядають «жести доброї волі»: у ГУР оцінили настрої в лавах російських загарбників

Ворог розуміє, що шляхів піти живими стає все менше

ФОТО: ілюстративне

В українській розвідці розповіли про те, як у структурі оцінюють настрої росіян в тимчасово окупованому Криму після ударів по мостах на півдні. Ворог розуміє, що шляхів піти живими стає все менше.

В ефірі інформаційного марафону представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначив, що на півострові є розуміння того, що  їх фактично відрізають від суходолу. Водночас якщо розглядати це питання з точки зору настроїв українців і мирного населення в тимчасово окупованому Криму, то новини, пов’язані з діями Сил оборони і перерізанням чергових логістичних шляхів постачання озброєння окупантам, кримчанами «сприймаються точно з позитивом».

«У рашистів середньої і вищої ланки, керівництва окупаційних адміністрацій, в принципі, приреченість зрозуміла. Тобто, вони бачать планомірність роботи, бачать що їхні можливості і безкарність зникає, з кожним днем її все менше. І більш точною і масовою стає »бавовна«. І знову ж таки, поки окупанти не покинуть українські території, це буде продовжуватись. Все, що пов’язано з рашистською армією, з оборонкою, з логістикою, все, що допомагає вбивати як мирних українців, так і наших захисників – така робота з демілітаризації буде продовжуватися», – акцентував Юсов.

 Представник ГУР МО також звернув увагу на настрої серед російських військових. За його словами, рядовий склад окупантів вже розуміє, що у них залишається все менше шляхів для того, щоб піти живими.

«Жести доброї волі» – це один із сценаріїв, які окупанти розглядають на різних напрямках. Ми бачили, що вони це вже вміють і практикувалися у виконанні цього маневру. Звичайно, по багатьох з них, особливо це стосується  рядового складу, якщо була б можливість покинути окуповані території, особливо лінію фронту, вони би це зробили. Але диктатор  і диктаторський авторитарний режим (в рф - ред.) не питає їхньої думки і продовжує направляти на забій. Звісно, українські Сили оборони щодня знищують відчутну кількість і особового складу, і техніки, сил і засобів противника. Рашисти продовжують нести значні втрати на всіх напрямках", – підкреслив Юсов.

Читайте також: Ігнат пояснив, як російська ракета опинилася в повітряному просторі білорусі.

Він також зазначив, що показовою є реакція всередині росії на пошкодження великого десантного корабля під Новоросійськом.

«Це інформація публічна, і будь-хто може насолодитись істериками Медведєва, Захарової та інших »говорячих ротів« цього режиму. Звичайно вони обурюються і питання в тому, що зробити нічого не можуть. Просто констатують, що їхні можливості на морі стають все менше і менше», – констатував Юсов.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також