Розстріли на Майдані: підозрюваному у вбивстві Олега Ушневича обрали запобіжний захід

rjctyrj
rjctyrj

Суд обрав запобіжний захід колишньому бійцю підрозділу «Омега», якого підозрюють у вбивстві майданівця, у вигляді цілодобового домашнього арешту до 17 квітня.

Про це повідомив громадський активіст Сергій Мазур, у «Facebook», учора, 19 лютого.

«Для тих, хто думає, що справи Майдани уже поховані. 6 років пройшло. Учора затримали омегівця, який убив майданівця. У це не віриться, але це так. Шість років! Всі докази є. Щоб вручити якісну підозру, пророблена величезна робота прокурорами. Відео і експертизи є, які доводять вину омегівця. Та і сам підозрюваний зізнався, що бігав з «чорною ротою» і бігав стріляв... по лампочкамх на Інститутській», — йдеться в повідомленні.

Так, у середу, 19 лютого, було затримано Володимира Косенка — одного з офіцерів «Омеги». Він підозрюється в тому, що 20 лютого 2014 року брав участь у розстрілах на Майдані, зокрема у вбивстві Олега Ушневича і пораненні Олександра Гукова. Зокрема, слідство ідентифікувало кулі з пістолета «Форт 14», закріпленого за Косенком.

У результаті Суд відправив Косенка під домашній арешт на 60 діб з обов’язковим носінням електронного браслету. Він також має здати закордонні паспорти.

varta1.com.ua: Новини