Розвідка США попереджає про нові напади на цивільну інфраструктуру України

Фото ілюстративне

Розвідка США попереджає про нові напади на цивільну інфраструктуру України.

Про це пише «Reuters», з посиланням на заяви американського чиновника.

Сполучені Штати мають дані розвідки про те, що росія планує незабаром здійснити нові напади на цивільну інфраструктуру України та державні об’єкти. 

“Ми маємо інформацію про те, що росія посилює зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядовим об’єктам України найближчими днями. Враховуючи послужний список Росії в Україні, ми стурбовані триваючою загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та цивільної інфраструктури”, — сказав чиновник 22 серпня.

За словами чиновника, ця заява ґрунтується на даних розвідки США.

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов попередив, що на День Незалежності України 24 серпня очікується підвищена загроза ракетних ударів та інших провокацій як в середині країни, так і поза нею, оскільки російська влада «помішана на датах».

Нагадаємо, на офіційному сайті посольства США в Україні з’явилася інформація з попередженням про  загрозу обстрілів цивільної інфраструктури російською федерацією в найближчі дні. Громадянам рекомендують залишити територію України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена