«Рух» здобув бойову нічию у протистоянні зі «Зорею» (фоторепортаж)

DSC-9143
DSC-9143

Вчора, 11 вересня в рамках 7-го туру УПЛ на стадіоні «Арена Львів» відбувся футбольний матч між командами Фк «Рух» та Фк «Зоря». Про це інформує «Варта1».

Матч завершився бойовою нічиєю.

У першому таймі гості з перших хвилин почали атакувати ворота Юрія Паньківа, створивши декілька гольових моментів. Всередині тайму господарі поля створили хорошу нагоду для взяття воріт та воротар був «на місті».

На 37 хвилині господарі поля відкрили рахунок. Футболіст «Руху» Андрій Бойрчук скористався грубою помилкою захисника та забив красивий гол у ворота «Зорі», чим потішив львівських вболівальників.

Одразу після перерви «Зоря» отримала хороший шанс на взяття воріт та воротар Юрій Паньків зумів «потягнути» удар. Гості поля активно домінували та оборона «Руха» трималась гідно.

Велика кількість ударів у сторону господарів все ж дала про себе знати. На 74 хвилині футболіст Сайядманеш Аллахьяра забив у ворота, вийшовши один на один з воротарем. Після забитого голу футболісти «Зорі» активно намагались забити, ще один гол та оборона «Руху» зіграла грамотно.

Хороший момент господарі поля отримали, заробивши штрафний удар з досить небезпечної позиції та, на жаль, реалізувати момент не вийшло. Команди розділили очки між собою.

У 8 турі УПЛ команда Фк «Рух» зіграє на виїзді з командою Фк «Десна», а Фк «Зоря» прийматиме вдома Фк «Чорноморець».

Фото: Юрій Танчин

varta1.com.ua: Новини