Рябчук розповів, як вбивав людей (ВІДЕО)

П'ятеро постраждалих під час розстрілу людей, який сьогодні влаштував нацгвардієць Артем Рябчук досі передувають в лікарні.

Військовослужбовець Національної гвардії України 20-річний солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. Про це сьогодні повідомляла «Варта1». 

П’ятеро постраждалих під час розстрілу людей, який сьогодні влаштував нацгвардієць Артем Рябчук досі перебувають у лікарні. Серед постраждалих — 22-річна дівчина.

Солдат перебував у всеукраїнському розшуку. 

У «Telegram»-каналах оприлюднили відео перших кадрів після затримання, де Рябчук зізнається у скоєному та пояснює як вбивав людей та тікав з місця. 

Нагадаємо, 20-річний військовослужбовець нацгвардії Рябчук Артемій Юрійович розстріляв чотирьох військових і цивільну жінку, після чого втік.

Відео: «Telegram»-канал «Підслухано в поліції»


У пресслужбі ДБР повідомили, що розстріл людей кваліфікується як умисне вбивство.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 1 та п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Причини та мотиви особи, яка вчинила злочин, з’ясовуються. Державне бюро розслідувань також детально вивчає порядок організації служби та охорони стратегічного об’єкту відповідальними посадовими особами», — додали в ДБР. 


varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також