Рятувальники знайшли двох грибників, які пішли по гриби і безвісті зникли

lostinwoods1
lostinwoods1

7 жовтня о 09:40 місцеві мешканці знайшли заблукалого грибника, що вийшов з дому  ще 4 жовтня. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.


Чоловіка знайшли непритомним у Лотатницькому лісі на відстані 3 км від дороги. Потерпілого передано працівникам швидкої медичної допомоги, і транспортовано у важкому стані в реанімаційне відділення Стрийської центральної районної лікарні.


Нагадаємо, що в с. Лотатники Стрийського району в лісі, під час збирання грибів, заблукав чоловік, 1946 року народження, житель  м. Стрий.


До пошукових робіт залучили рятувальників 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, пошукову собаку, оперативну групу Стрийського районного відділу ДСНС Львівщини, представників поліції, місцеве населення та лісників.


7 жовтня о 21:14 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те, що в с. Верещиця Яворівського району в лісі, під час збирання грибів, заблукав житель м. Львова, 1969 року народження.


До пошукових робіт залучались рятувальники Пошуково-рятувальної частини Загону технічної служби ДСНС Львівщини, оперативна група Яворівського району та місцевий лісник.


 О 00:11 заблукалого було знайдено в лісі, медичної допомоги не потребував.

varta1.com.ua: Новини