Садовий порадив українцям, що робити, щоб пережити надскладну зиму

Окупанти нищать енергоструктуру

Мер Львова Андрій Садовий, фото з відкритих джерел

Міський голова Львова Андрій Садовий порадив українцям ставити буржуйки в укриттях, там де це можливо. Про це він розповів у відео в «Telegram».

Мер Львова каже, що масованими обстрілами 10 та 11 жовтня ворог розкрив свої плани: окупанти за мінусових температур будуть нищити українські енергетичні об’єкти та критичну інфраструктуру.

Тож Садовий дав поради, як діяти у випадку виходу з ладу комунальних структур.

За словами міського голови, пора облаштовувати пункти обігріву в укриттях, ставити печі та запасати дрова. Це врятує, поки комунальники працюватимуть над відновленням мереж. Також він просить львів’ян та всіх українців економити електроенергію.  

«Уявіть, якби такі обстріли були не 10 жовтня, а 10 грудня. Прохання ставити буржуйки в укриттях, там, де це можливо, вже не здається таким дивним. Тепер плани агресора стали зрозумілими. Він зробить все, щоб ця зима була надскладною для нас. Входимо в режим надзвичайної ситуація, яка буде тривати до кінця війни. Росіяни отримують задоволення, створюючи біду», — сказав Садовий.

Садовий просить людей разом подбати про облаштування своїй будинків та сховищ, укриттів.

Нагадаємо, раніше Садовий показав, як встановити піч за 4 години

Нагадаємо, 10–11 жовтня військовослужбовці країни-агресора здійснили масований ракетний обстріл критичної інфраструктури Львова та Львівщини.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також