Samsung Galaxy A71: чим здивує вас новий локомотив

image1
image1



Компанія Samsung активно розвиває лінійки масових смартфонів. У неї з'явилося кілька десятків різних девайсів, функціонал, дизайн та продуктивність яких здатні задовольнити будь-якого користувача. Але навіть в такому розмаїтті виділяються певні моделі, які виявляються навіть трохи краще, ніж розраховують та чекають користувачі.

Саме таким, на думку клієнтів інтернет-магазину Eldorado, є телефон Самсунг А 71. Які можливості ховаються в тонкому корпусі, розберемося детальніше.

Восьмиядерний процесор з Game Booster


Серцем смартфону є дуже потужний 8-ядерний чіпсет Qualcomm Snapdragon 730. У ньому 2 високопродуктивних ядра у 2,2 ГГц на піку та 6 стандартних на 1,8 ГГц. Завдяки такій компоновці пристрій відмінно справляється з ресурсними операціями, при цьому під час роботи без серйозного навантаження економно витрачає заряд батареї.

Головною фішкою процесору є можливість його розгону для отримання максимальної продуктивності в іграх. За це відповідає програма Game Booster, за допомогою якої можна:

  • прискорити завантаження ігор та рендеринг;

  • поліпшити плавність графіки в іграх та рухів різних об'єктів;

  • оптимізувати споживання енергії акумулятору під час ігор.


На додаток до потужного процесору в смартфоні встановлено 6 Гб оперативної пам'яті та постійний накопичувач на 128 Гб. Цього цілком достатньо для запуску більшості найсучасніших мобільних ігор на пристойному рівні якості графіки.

Чотири камери для ідеальних кадрів


Ще одна особливість цієї моделі – чотири камери на тильній панелі девайса. Samsung подбал про те, щоб користувач не пропустив жодної цікавої миті свого життя та отримав максимально якісні фото в будь-якій ситуації. Тому у Galaxy A71 встановлені:

  • основний модуль на 64 МП, з апертурою f 1,8;

  • надширококутна камера на 12 МП з кутами огляду більше 120 градусів;

  • макрооб'єктив на 5 МП, f 2,2;

  • датчик глибини для ідеального заднього фону на 5 МП;

  • селфі камера на 32 МП.


У створенні знімків всіх камер беруть участь алгоритми штучного інтелекту, тому фінальна якість фото завжди на висоті. Незалежно від освітлення, часу доби або положення камери, ШІ “вичавлює” максимум з встановленого фотообладнання.

Ідеальний екран, гідний флагмана


На окрему увагу заслуговує екран Galaxy A71. Тут встановлена матриця Super AMOLED Plus з діагоналлю 6,7 дюймів. Дисплей працює з максимальною роздільною здатністю Full HD+ (2400 х 1080 точок), що, без сумніву, сподобається цінителям мобільних ігор та перегляду відео на смартфоні.

У Galaxy A71 немає “чубчика”, а всі грані зменшені до максимально можливого розміру. Фронтальна ж камера розміщується зверху в невеликому круглому перерізі по центру дисплея. Це зручний компромісний варіант, при якому відмінно працює селфі камера, та немає серйозних проблем при перегляді контенту в повноформатному розмірі.

У ціновому сегменті Galaxy A71 практично не має конкурентів. Обов'язково придивіться до цієї моделі, якщо хочете мати стильний, потужний та сучасний девайс за гідною ціною.

varta1.com.ua: Новини