«Санітарна зона» в Україні: путін відзначився черговою погрозою

Про це він заявив під час виступу у своєму виборчому штабі

Диктатор рф володимир путін під час виступу у своєму виборчому штабі заявив, що продовжить війну і створить на територіях України так звану «санітарну зону». 

Про це пише інформагентство «РИА Новости», передає ТСН

Він акцентував увагу на тому, що російська федерація «змушена буде в якийсь момент», коли вважатиме за необхідне, створити «санітарну зону».

«Створити санітарну зону на сьогоднішніх територіях України, підпорядкованих київському режиму, зону безпеки, яку буде складно подолати засобам ураження, насамперед іноземного виробництва», — cказав він.

Він підкреслив, що не припинить «зміцнювати збройні сили рф і обороноздатність країни», щоб досягти цілей «спеціальної воєнної операції».

«Ми змушені в прямому сенсі слова зі зброєю в руках захищати інтереси наших громадян», — додав він, маючи на увазі напад на Україну.

Так у перший же день так званих президентських виборів у росії супроводжувався масовими акціями протесту, під час яких люди в різних містах рф кидали “коктейлі Молотова” на виборчих дільницях, підпалювали урни для голосування або заливали бюлетені зеленкою та чорнилами. 

Щоправда це не завадило прокремлівским ЗМІ повідомити попередні результати підрахунку голосів, де путін уже набрав 87,33% за підрахунком 99% бюлетенів.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена