СБУ ліквідувала Іллю Киву

У Підмосков'ї

Сьогодні, 6 грудня, стало відомо, що колишнього народного депутата України від «ОПЗЖ» Іллю Киву знайдено мертвим у Підмосков'ї. Про це повідомили співрозмовники УП в силових структурах.

За ліквідацією екснардепа Іллі Киви стоїть Служба безпеки України.

Ліквідація зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Ківи - спецоперація СБУ.

Злочинця ліквідували зі стрілецької зброї.

«Можемо підтвердити, що Кива - »всьо«. І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак Путінського режиму», - сказав представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Telegram-канал Mash повідомляє, що «окривавлене тіло Киви виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю «Велич Country Club» у селі Супонєво. На правому скроні була різана рана, на лівій частині обличчя – гематома».

Довідково:

Ілля Володимирович Кива (2 червня 1977, Полтава — 6 грудня 2023, Одинцово, Московська область)  — колишній проросійський український політик. Путініст, та українофоб. Колаборант із Росією. Колишній народний депутат України 9-го скликання від забороненої проросійської політичної партії ОПЗЖ (2019—2022). Колишній член Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності (2019—2022). Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та колишній голова Соціалістичної партії України (2017—2019). Колишній очільник полтавського обласного осередку «Правий сектор» (2014). Фігурант Реєстру зрадників, який веде Рух ЧЕСНО. Зрадник України. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також