СБУ та ДБР проводять обшуки на рівненській митниці

na-rivnenskiy-mitnitsi-obshuki-1-20210901-8150
na-rivnenskiy-mitnitsi-obshuki-1-20210901-8150

СБУ та ДБР спільно обшукують пости рівненської митниці.  Як розповіла речниця СБУ в Рівненській області Інна Ілючок, слідчі мають ухвалу суду про доступ до документів. Слідство цікавлять дані про митне оформлення автомобілів у 2017–2020 роках.

Як інформує «Варта1», з посиланням на «Рівне вечірнє», кримінальне провадження відкрите за фактом зловживання службовим становищем.

За інформацією радіо «Трек», сьогодні Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань проводить обшуки на митних постах «Дубно» та «Рівне».

У рамках кримінального провадження проводиться обшук на митному посту у Дубні, — повідомила речниця управління СБУ в Рівненській області Інна Ілючок.

Працівниками теруправління ДБР Хмельницького проводиться ряд обшуків у службових приміщеннях Рівненської митниці та в одній із приватних компаній. Про це повідомила речниця ТУ ДБР в місті Хмельницький Катерина Герасімук.

Перевіряється інформація щодо незаконного сприяння переміщення вантажу поза митним контролем на території України.

Попередня кваліфікація правопорушення, зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, — резюмувала Катерина Герасімук.

varta1.com.ua: Новини