СБУ записала звернення мами з Волині, син якої воює на стороні рф на Херсонщині (ВІДЕО)

скріншот з відео СБУ

Мати одного з російських солдатів, яка проживає у Волинській області, звернулася до свого сина через СБУ і закликала скласти зброю і не вбивати своїх співвітчизників. Про це повідомляє Управління СБУ у Волинській області.

У 2012 році чоловік переїхав до родичів в РФ, а в 2017 році закінчив військове училище в Омську і залишився служити в армії країни-агресора. Востаннє син виходив на зв’язок з мамою в березні, проте не зізнався їй в тому, що воює проти України.

Контррозвідники з’ясували, що він в зараз воює на Херсонському напрямку у складі армії окупантів.

«Материнському серцю складно повірити, що син прийшов на рідну землю вбивати українців. Тому вона просить сина скласти зброю і не воювати проти мирних і невинних людей», — йдеться в повідомленні. «Тут твоя вся рідня, тут похований твій тато, бабусі, які тебе так любили. Я дуже сумую за тобою і благаю, синку: склади зброю і повернися в рідну Україну, в рідний дім», — звернулася жінка до сина.

Також жінка звернулася із закликом до українських матерів, у яких сини воюють на боці окупантів: «Кличте своїх синів додому, можливо, це єдиний шанс зберегти їм життя».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також