Секс-скандал на Житомирщині: у Бердичеві 56-річний тренер спортивної школи розбещував 11-річну дівчинку

1474554973-3574-foto-unian
1474554973-3574-foto-unian



56-річного педофіла затримали у приміщенні навчального закладу. На Житомирщині, у місті Бердичеві, вчора, правоохоронці затримали тренера спортивної школи, якого підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки. Про це повідомили «УНІАН», у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, тренера затримали у приміщенні навчального закладу. Перед цим, до поліції звернулась мешканка Бердичева з повідомленням, про вчинення розпусних дій відносно її неповнолітньої доньки. Жінка розповіла, що педофілом виявився тренер місцевої спортивної школи.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх). У ході слідчих заходів, поліцейські встановили причетність 56-річного тренера до вчинення розпусних дій відносно дівчинки. Вчора, після затримання, чоловікові оголосили про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Затриманому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Розслідування цієї справи триває.



varta1.com.ua: Новини