Семикласниця з Чернігівщини, яка завагітніла від 17-річного хлопця, народила дитину (ФОТО)

varta1.com.ua-17-6bb15108a8a5bf0a-768x432
varta1.com.ua-17-6bb15108a8a5bf0a-768x432

Наталія, якій зараз 13-років, а на момент вагітності навчалася у сьомому класі, народила доньку. Про це за інформацією батька новонародженої, 17-річного Сергія Коцюби, пише «Суспільне».


За його словами, пологи були стрімкі, тому народжували у Мені, до Чернігова не встигли доїхати.


«Народила дівчинку. Назвали Поліна. Вага 2800. Я позавчора їздив, але мене в палату не пустили через карантин. Я тільки сумку передав їм передачу і все», — каже хлопець.


Він також додав, що завтра маму, жительку села Городище, що на Менщині, разом з донечкою випишуть. На питання, чи встигли вони розписатися із Наталею, відповів, що ще ні.


Нагадаємо, ця історія стала відомою у квітні 2021 року. До поліції на Куликівщини надійшло повідомлення від медиків про те, що до них потрапила на прийом тоді ще 12-річна вагітна дівчина.


Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Згвалтування неповнолітньої». Нині, зі слів Сергія Коцюби, справу закрили.


Тоді Наталія разом із майбутнім батьком проживала у Дроздівці, Чернігівського району.  Матір дівчинки за словами журналістів знала про стосунки дітей. Родина дівчини останні кілька років перебуває на обліку у соцслужб.

varta1.com.ua: Новини