«Люцифер заставив»: у ЗМІ оприлюднили подробиці жахливого потрійного вбивства та ДТП у Харкові (ФОТО)

Моторошний випадок

Фото: патрульна поліція Харківської області

У Харкові сьогодні сталася непересічна подія – було затримано чоловіка, підозрюваного у скоєнні потрійного вбивства, викраденні авто та спричиненні ДТП зі смертельними наслідками. Про це з посиланням на прес-службу обласної поліції писала Варта 1.

У патрульній поліції Харківської області поділилися деякими подробицями події.

«Сьогодні вдень на лінію «102» надійшло повідомлення про незаконне заволодіння авто «Daewoo» на вулиці Гвардійців Широнінців, а також про скоєння смертельного ДТП. Після скоєного ймовірний зловмисник зник у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Фото: патрульна поліція Харківської області

У результаті відпрацювання виклику на вулиці Академіка Павлова патрульні виявили ймовірного злочинця.

«На його одязі та відкритих ділянках тіла були чисельні плями, схожі на кров. Також в руках він тримав ніж, який також мав характерні плями. Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Наразі тривають слідчі дії.», - додали в поліції.

Також у місцевому ЗМІ, «Суспільне Харків» з посиланням на коментар керівника поліції Харківщини Володимира Тимошка, повідомили деякі деталі моторошного випадку. Однією з жертв у потрійному вбивстві у Харкові стала 10-річна дитина. 

«Можемо зараз констатувати: вбита мати, вбита 10-річна сестра, вбитий чоловік, ступінь його родинних зв’язків нині з’ясовують. Це може бути дід чи цивільний чоловік жінки. Поки що є попередні дані», — сказав Тимошко.

Слідчі вважають відповідальним за вбивство 20-річного чоловіка, якого затримали після смертельного ДТП на вулиці Гвардійців-Широнінців: «Попередньо, є підозра на вживання наркотичних засобів. Більш детально цю інформацію з’ясуємо під час слідства».

Наразі слідчі вважають, що чоловік після вбивства викликав таксі, сказав Володимир Тимошко.

«Всі слідчі дії тривають одночасно, працює група на місці вбивства у квартирі, працюємо з потерпілим щодо автомобіля, бо це є факт незаконного заволодіння автомобілем. Після вчинення вбивства чоловік викликав таксі, під загрозою ножа заволодів автомобілем, вчинив ДТП, яке має смертельні наслідки в Салтівському районі. Там також працює слідча група», — сказав керівник поліції Харківщини.

Володимир Тимошко каже, що 20-річний чоловік, сказав слідчим, що скоїти вбивство його змусив люцифер, який вселився в чоловіка.

Читайте також: Вбив трьох людей, вкрав авто та спричинив смертельну ДТП: поліція затримала підозрюваного у тяжких злочинах (ФОТО)

«Це він сказав під час попереднього допиту, коли слідчі запитали, навіщо він це вчинив. Звісно, йому таке питання поставили. Які він буде покази давати в рамках слідчих дій, побачимо, це можуть бути й інші покази, зараз він відповів так», — сказав Володимир Тимошко.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також