Шахраї в інтернеті збирають кошти від імені родини загиблої в ДТП акторки Марини Поплавської

В інтернеті з’явились фейкові сторінки про збір коштів, від імені родичів загиблої Марини Поплавської. Нажитися на горі вирішили невідомі в інтернеті, йдеться в сюжеті «ТСН.19:30».


У соцмережах вони створили фейкові сторінки зі світлинами артистки, яка загинула в аварії, і просять пожертвувати на благодійність. Про це друзям і рідним Марини повідомляють знайомі з різних областей України.


«Нам скинули скрін сторінки, там були фотки Маринки, скачані з інтернету, і внизу: на допомогу родині. На допомогу родині ніхто нічого не збирає, ніяких таких речей нема. Нікому нічого не перераховуйте — це все обман. Гра, на жаль, на трагедії», — каже друг загиблої артистки Юрій Кипоренко.


Родичі уже звернулися із заявою у поліцію, а шанувальникам передають: жодних благодійних зборів не оголошували — це роблять лише аферисти.


«Перевіряють цю інформацію, вказані сторінки — для встановлення осіб, які їх створили. Подібні дії можуть кваліфікуватися, як шахрайство», — повідомила представник поліції Алла Ващенко.


Нагадаємо, що акторка гумористичного «Дизель-Шоу» Марина Поплавська загинула 20 жовтня, у результаті масштабної ДТП, поблизу Києва.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі