«Шалена куля»: у Криму застрелили російську пропагандистку

Бабаєва була головним редактором пропагандистського сайту «Газета.ру»

Фото: ілюстративне

У тимчасово окупованому Криму загинула російська пропагандистка Світлана Бабаєва, яка очолювала сімферопольський підрозділ «Росія сьогодні».

Про це повідомляє прокремлівське видання «РИА Новости».

Відзначається, що Бабаєва загинула «у результаті нещасного випадку на одному з навчально-тренувальних полігонів у Криму, де займалася військово-спортивною стрільбою».

Генеральний директор «росії сьогодні», обличчя російської пропаганди Дмитро Кисельов засмучений загибеллю співробітниці.

«Професіонал вищої проби з яскравою журналістською біографією. Найтепліша людина, яка гостро вболівала за росію. Рвалася «за стрічку», бажаючи підтримати наших героїв. Шалена куля...», — заявив Кисельов.

На смерть Бабаєвої відреагувала ще одна пропагандистка Маргарита Симоньян: «Тільки вчора з нею обговорювали, як будемо розвиватися на нових територіях. Ох, Світлано, Світлано, як же так».

Додамо, що посаду голови регіонального підрозділу «росія сьогодні» у Сімферополі Світлана зайняла у серпні 2019 року. У 2013–2016 роках «журналістка» працювала головним редактором інтернет-порталу «Газета.ру».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів