Ще більш масштабні дії: Зеленський попередив про важкий тиждень

Тиждень може бути складним та напруженим

Фото ілюстративне

Володимир Зеленський, президент України попередив, що наступного тижня слід чекати ще масштабніших дій ворожої армії на Сході України. Про це йдеться у вечірньому зверненні глави держави 10 квітня.

«Ми захищаємось. Відповідаємо на удари. Розвиваємо наші зв’язки з партнерами. Отримуємо допомогу. Забезпечуємо максимальну увагу світу до наших потреб. Впливаємо на глобальну дискусію. Пропонуємо та просуваємо нові санкції проти Росії», — повідомив у зверненні Президента України Володимира Зеленського за підсумками 46-го дня війни.

Він попередив, що наступний тиждень може бути важким.

«Наступний тиждень буде не менш важливим, як і цей, як і попередній. Він буде такий же напружений і ще більш відповідальний. Росія буде ще більш боятися, боятися програти, боятися, що правду доведеться визнати. Російські війська перейдуть до ще більш масштабних дій на Сході нашої держави. Можуть використовувати проти нас ще більше ракет, ще більше авіабомб, але ми готуємося до цих дій. Ми готуємося до цих дій, ми будемо відповідати, будемо ще активніше забезпечувати України зброєю», — сказав Зеленський. 

Президент України заявив про подальший активний дипломатичний фронт. Зеленський зазначив, що продовжить звертатися до парламентів і народів світу. Окрім цього, додав про нові візити закордонних політиків у Києві. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також