Що робити при поломці орендованого автомобіля

Поїздка на автомобілі – це набагато зручніше, ніж міський транспорт. У деяких випадках це більш комфортне рішення, ніж таксі. Важливо розуміти, що ніхто не застрахований від поломки автомобіля навіть у разі оренди. Тому необхідно бути готовим і знати, що робити у такій ситуації і вцьому нам допоможе компанія BLS. 

Як діяти у разі поломки транспортного засобу?

Є певна інструкція, яка дозволяє відразу зрозуміти, що робити при поломці орендованого автомобіля. Кроки наступні:

  1. Забезпечити безпеку. У разі поломки переконайтеся, що ви та пасажири знаходяться в безпечному місці поза потоком транспорту. Затримайте аварійні маячки та встановіть знаки аварійної зупинки, якщо необхідно.

  2. Зв'яжіться з прокатною компанією. Негайно зателефонуйте до компанії, в якій ви орендували автомобіль. Сповістіть їх про поломку і детально поясніть, що сталося. Запитайте, які є наступні кроки та яким чином вони нададуть вам допомогу. Все залежить від характеру того, що сталося.

  3. Дотримуйтеся інструкцій прокатної компанії. Вона надасть вам конкретні рекомендації щодо подальших дій. Слідкуйте за вказівками щодо використання послуг аварійної допомоги або ремонту.

  4. Не ремонтуйте автомобіль самостійно. Уникайте самостійного ремонту, якщо вам про це не сказали прокатною компанією. Відкривання капоту або проведення будь-яких ремонтних робіт без дозволу може призвести до порушення умов оренди та призначення вам додаткових витрат.

  5. Зберігайте квитанції та документи, пов'язані з поломкою або ремонтом автомобіля. Це може знадобитися для звітування перед прокатною або страховою компанією.

  6. Зверніться до страхової компанії. Якщо у вас є поліс для орендованого автомобіля, зв'яжіться зі своєю страховою компанією, щоб дізнатися про можливість покриття збитків або допомогу у випадку поломки.

  7. Дотримуйтеся умов оренди. Пам'ятайте, що вам можуть бути накладені певні обмеження або обов'язки в разі поломки автомобіля. Ретельно перегляньте умови оренди та дотримуйтеся їх, щоб уникнути додаткових проблем чи витрат.

Можна обрати від BLS прокат авто у Львові, де пропонується багата кількість переваг та вигідних моментів співробітництва. Один з головних – не потрібно буде переживати ні за що. Компанія бере на себе відповідальність за всі моменти, починаючи від гарантії гарного стану авто до допомоги на дорозі на випадок будь-якої ситуації. 

В результаті у людини з’являється можливість просто насолоджуватися процесом їзди та бути впевненою, що навіть у серйозному випадку «BLS» прийде на допомогу. Обирайте транспортний засіб, який влаштовує вас за всіма критеріями та іншими моментами, щоб поїздка була у задоволення.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також