Що треба знати про початок навчального року у школах Львівщини (ВІДЕО)

Форма навчання залежатиме від рішення педагогічної ради

Фото: pixabay.com

У Львівській ОВА повідомили, що треба знати про початок навчального року у школах Львівщини (інформація станом на початок серпня).

Навчальний рік у школах Львівської області розпочнеться традиційно — 1 вересня. Форма навчання у кожному окремому закладі залежатиме від рішення педагогічної ради. Його ухвалюватимуть спільно з батьками, адже саме вони несуть відповідальність за своїх неповнолітніх дітей.

Для учнів з числа ВПО, які перебувають закордоном, а також тих, які не можуть навчатися онлайн, як і минулого навчального року, працюватиме Українська дистанційна школа, яку започаткували з ініціативи Департаменту освіти і науки Львівської ОДА та Центру інноваційних освітніх технологій національного університету «Львівська політехніка». Про це під розповів директор Департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска.

Він також наголосив, що учні, які зараз перебувають за кордоном, зможуть піти у тамтешню школу і вивчати частину предметів там, наприклад, фізику, хімію та математику, а предмети гуманітарного профілю — українську мову, літературу, історію України — у своїй школі дистанційно.

Як повідомлялося, у МВС розповіли про забезпечення безпеки навчальних закладів.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також