Що відомо про очільницю обласної МСЕК з Хмельниччини, яка викидала сумки з грошима

Сім'я володіє 30 об'єктами нерухомості

Сьогодні, 4 жовтня, працівники Державного бюро розслідувань провели обшуки у посадовиці Хмельницької обласної МСЕК, під час них вона викинула дві сумки з грошима. Про це Суспільне Хмельницький повідомила речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук.



Тетяна Крупа є депутаткою Хмельницької обласної ради від Хмельницької обласної партійної організації політичної партії “Слуга народу”, членкиня однойменної депутатської фракції політичної партії, членкиня депутатських груп “Медицина Хмельниччини”, “Єдність” та постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту.

Тетяна Крупа народилася 12 липня 1960 року. Закінчила Тернопільський державний медичний інститут та Тернопільський національний економічний університет.

Головною лікаркою обласного МСЕК Тетяна Крупа працює з 2008 року, контракт в неї підписаний до листопада 2025 року.

Тетяна Крупа, її син Олександр та чоловік Володимир є засновниками ТОВ "СОЛАР-ІНВЕСТ", яке займається виробництвом сонячної електроенергії.

Родина Тетяни Крупи володіє 30 об'єктами нерухомості в Хмельницькому, Львові та Києві, 9 елітними автівками, корпоративними правами на 48 мільйонів гривень, готельно-ресторанним комплексом на майже 3 тисяч м2 в одному із парків Хмельницького. За кордоном у їхній власності нерухоме майно в Австрії, Іспанії та Туреччині. На валютних закордонних рахунках родина також "накопичила" майже 2,3 мільйона доларів США.

Читайте також: у керівниці обласної МСЕК на Хмельниччині виявили 6 млн доларів

Офіційно чиновниця зокрема задекларувала чотири квартири, 16 житлових будинків, три гаражі, 38 земельних ділянок. Задекларований автомобіль PORSCHE 2019 року. Заробітна плата, отримана за 12 місяців за основним місцем роботи, 597300 грн.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також