Щоб від високої температури не деформувалася трамвайна колія на вул. Франка, її поливатимуть водою

П’ять разів ЛКП «Львівелектротранс» проводило роботи на вул. І. Франка щодо трамвайних колій, які деформувались від високої температури повітря. Зараз Галицька районна адміністрація поливає цю територію водою. Це стара трамвайна колія, у якій не було встановлено термокомпенсатора. На усіх трамвайних коліях, які прокладають зараз, встановлюють термокопменсатори. Про це розповіла Ірина Маруняк під час апаратної наради, інформує прес-служба ЛМР.


 «На вул. І. Франка на сьогодні під час високої температури повітря деформуються трамвайні колії, які не відновлені, це старі трамвайні колії. П’ять разів «Львівелектротранс» проводив ремонтні роботи. Станом на сьогодні Галицька адміністрація поливає територію, щоб охолодити трамвайні колії. Під час ремонтних робіт зараз, коли облаштовуємо колії, встановлюються термокомпенсатори. Ця колія стара, років 15-20 тому встановлена, вона потребує заміни», - розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР під час апаратно наради сьогодні.


«Ремонтні роботи треба проводити у нічний час, щоб це не заважало руху транспорту. Треба обстежити ті ділянки, де можуть колії перегріватись, і вжити необхідних заходів», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі