Шоковані ганебним вторгненням: компанія «Visa» тимчасово скасовує транзакційні комісії в Україні

«Ці заходи спрямовані на підтримку наших клієнтів торгівельно-сервісних підприємств, а також на забезпечення функціонування електронних платежів в цей складний час»

Фото ілюстративне

Компанія «Visa» заявила, що в знак підтримки українського бізнесу тимчасово скасовує транзакційні комісії. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Ми розділяємо зусилля уряду України щодо забезпечення стабільності та безпеки платіжної інфраструктури та використання цифрових платежів, і підтримуючи це, «Visa» скасує внутрішні транзакційні комісії та призупинить дію міжбанківської комісії для внутрішніх транзакцій у торгівельних точках впродовж березня 2022 року», — йдеться в офіційній заяві компанії.

«Команда «Visa» абсолютно шокована ганебним вторгненням в Україну російськими військовими силами, якому немає виправдання», — заявила Віра Платонова, старша віцепрезидентка, директорка з регіонального розвитку «Visa» в Україні, Грузії, та країнах Кавказу, Центральної Азії і Південно-Східної Європи.

За її словами, перераховані кроки погоджені з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та першим заступником глави ОП Ростиславом Шурмою.

Крім того, Visa тимчасово скасує внутрішні міжбанківські та еквайрингові транзакційні комісії на території України для платежів на благодійні цілі до 31 травня 2022 року.

«Ці заходи спрямовані на підтримку наших клієнтів торговельно-сервісних підприємств, а також на забезпечення функціонування електронних платежів в цей складний час», — кажуть у «Visa».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також