Шоумен Юрій Ткач, який вів весілля фігуранта п'яних секс-вечірок, прокоментував ситуацію

Що каже шоумен

Шоумен, актор Юрій Ткач, який був ведучим на весіллі звільненого під заставу блогера, заявив, що не знав про гучну справу з кривдженням дівчат та визнав ситуацію ганебною.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Усім вітання. Нижче намагатимусь коротко висловити свою позицію щодо ситуації, яка склалася за моєї участі. А саме – проведення весілля у скандально відомого блогера з Прикарпаття.  На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій», – написав він. 

За його словами, приймаючи комерційні замовлення, він  з дружиною, яка є  його менеджером, запитують, чи дотичні люди до політики та про позицію щодо війни РФ в Україні мають. При цьому, прізвища та профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація не завжди буває її відома. Однак тепер вони зрозуміли, що це заслабкі це фільтри та зробили висновки.

«Визнаю цю ситуацію ганебною!! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!!!  – заявив Юрій Ткач. – Щодо гонорару за це весілля – вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите.  Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи. Бо питань залишилося багато», - додав шоумен

Скандал відбувся після оприлюднення фактів про ще одне пишне весілля поблизу Львова. Шоумен провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п'яні вечірки» в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у мережі.

Так, 1 лютого цього року поліція в Києві затримала двох організаторів п'яних вечірок, на яких могли ґвалтувати та принижувати дівчат. Також до хлопців прийшли з обшуками. Тоді блогерів, які знущалися з дівчат та знімали це на відео, взяли під варту до 1 квітня без права на заставу. Пізніше правоохоронці оголосили про підозру третьому організатору п'яних вечірок у Києві.

А 29 березня двох фігурантів справи - Ярослава Домбровського та Олега Захарова - звільнили з-під варти після внесення застави у розмірі понад 400 тисяч гривень. Інший фігурант, Андрій Ярина, надалі лишився під вартою без права на заставу. Він отримав підозру і в сексуальному насиллі, і в розповсюдженні порнографічного контенту.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена